QUI SOM

A T.O.C. Mobles per una banda t’oferim tots els serveis que estan al nostre abast per tal d’amoblar casa teva. Començant per fer les medicions de l’espai que disposes i realitzant un projecte d’interiorisme a mida  tenint en compte la distribució més adient segons l’espai disponible, buscant la millor funcionalitat i contemplant les necessitats del nostre client i tot això procurant posar-hi el màxim d’ innovació en el disseny del mobiliari, acompanyat de la qualitat que ens caracteritza i que podeu veure a la nostra exposició de mobles i complements a Terrassa.

Per una altra banda realitzem tot tipus de reformes integrals (claus en mà) de la llar, botigues, oficines, bars… Estem oberts a qualsevol repte que ens pogueu plantejar i per fer-ho possible disposem d’un ampli equip de professionals-col·laboradors: arquitectes, paletes, llauners, electricistes, pintors, parquetistes que ens ajuden amb totes les tasques perquè el resultat final sigui el més òptim i immillorable.

Tots els nostres projectes  són personalitzats amb el mobiliari fet a mida, per complir al màxim amb les necessitats del nostre client i amb una organització de l’espai adequat per aconseguir una bona combinació entre funcionalitat, disseny i estètica.

poster frames in room interior with light neutral wall with sunlight and wooden furniture

TENIM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ 290m2 D’EXPOSICIÓ A LA NOSTRA BOTIGA DE TERRASSA

Dilluns a divendres : 10:30 – 13:30

17:00 – 20:30

______________________

Dissabtes: 11:00 – 13:30

18:00 – 20:30